Activiteiten

Bouw- en aannemingsrecht

Bouwen is meer en meer complex gebeuren. Vooraleer de eerste bouwactiviteit kan worden ontwikkeld dient vaak reeds een ingewikkeld administratief parcours te worden afgelegd waarbij soms onverwachte hindernissen opduiken (protest van buren, weigeren van een vergunning, …). Eens het bouwen vervolgens kan worden aangevat, omvat dit tal van onvermijdbare risico’s. Hoe zorgvuldig we immers ook werken, de kans op het ontstaan van schade (aan het bouwwerk of aan goederen van derden) blijft steeds inherent aanwezig.

Als het in één van deze fases fout loopt, is het zaak om met kennis van zaken te worden bijgestaan.

Denil Advocaten is hierbij uw aangewezen partner en wij beschikken over een jarenlange ervaring met het behandelen van bouwgeschillen in al zijn mogelijke vormen.

 

Door onze ruime en jarenlange ervaring in de sector beschikken wij niet enkel over een uitgelezen en vooraanstaande kennis van de juridische facetten van het bouw- en aannemingsrecht, maar staan wij ook op technisch vlak sterk in onze schoenen. Ons uitgebreid netwerk van technische experten laat ons toe om onze juridische know how ook technisch te laten onderbouwen.

Denil Advocaten is reeds jaren een gerespecteerd dienstverlener van algemene bouwbedrijven, gespecialiseerde aannemers (inzonderheid funderingstechnieken en stabiliteit), studiebureaus, veiligheidscoördinatoren en andere bouwactoren.

denil advocaten bouw aannemingsrecht

Wij helpen je graag verder
Contacteer ons

Efficiënt, gedreven en doordacht

Activiteiten